Uanset om der er tale om vanskelig træfældning, topkapning eller træpleje (beskæring, kronereducering o.l), så kan du trygt vælge Dansk Træpleje til at udføre opgaven.
Vi har bred erfaring, og er fuld forsikret hvilket er kundens garanti for et godt og sikkert udført arbejde

Træfældning, Beskæring, Træpleje, Topkapning.

Vi udfører alle former for træfældning, beskærings- og træpleje opgaver.

Træfældning:

Hvis der er plads til, at træet kan fældes i sin helhed, da fældes det fra roden.

Ved svag hældning bagover / til siden da anvendes kiler for at styre træets faldretning.

Hvis træet har kraftig baghæld eller sidehæld, da anvendes indtrækning med spil.

"Ved simpel træfældning da kan der aftales fastpris"

Beskæring:

Mange gange, da kan man med fordel beskære eller kronereducere sine træer for at fremme en bestemt vækst, optimere frugtavl o.l

Dansk Træpleje udfører beskæring af alle trætyper, buske, hække og haveplanter.

Korrekt beskæring er livsvigtig for vores træer og planter, lad derfor en fagmand udføre din beskæring for at undgå råd og svamp, der på sigt vil beskadige væksten.

Træpleje:

Dansk Træpleje er stor fortaler for træpleje i alle henseender, derfor har vi netop påtaget os samme navn. Træpleje kan bestå af beskæring, gødskning,  jordbunds pleje og meget andet, der fremmer træer og buskes trivsel. Vi foretager gerne en risikovurdering af dine træer, og udfører også sikkerhedsbeskæring hvis det er nødvendigt.

Mange gange, så kan gamle træer med korrekt beskæring, eksempelvis fjernelse af døde grene/ kronedele sagtens stå i mange år uden at være en sikkerhedsrisiko. Få os til at lave en professionel vurdering, da vi er specialister i "risiko-træer"..

 Kontakt os for uforpligtende tilbud på rådgivning og opgaveløsning hos dig. 

Topkapning:

Topkapning anvendes hvis der ikke er plads til at fælde træet i fuld længde.

Topkapning foregår ved at man ved hjælp af lift eller træklatring saver træet ned i mindre stykker startende fra trækronen. Topkapning / træklatring er en farlig arbejdsgang og kræver altid en fagmand. Dansk Træpleje anvender bla nedfiring af større grene og træstykker for at tage hensyn til omgivelserne. Det betyder også at vi ved brug af træklatringsteknikken kan fælde træer hvor det ellers ikke var muligt på normalvis blandt andet tæt på huse, bygninger og elledninger.

 

 

Hvis du bestiller Dansk Træpleje til fældning af dine træer, da er opskæring af træet i håndterbare stykker incl i prisen.